Adverteren

Waarom in Spoedmagazine ADVERTEREN

Reclame te maken in een nieuw vakmagazine dat een exacte doelgroep aanspreekt in België en Nederland!

Een vakmagazine voor mensen binnen de spoedeisende hulp (ambulanciers/verpleegkundigen/artsen) en uiteraard spreken we naast de werknemers zelf ook de leidinggevenden aan die over de aankopen beslissen (in België en Nederland).

Naast het logische advertentiepubliek voor medisch gerelateerde items, willen wij er ook op wijzen dat de volledige doelgroep ook op vakantie gaat, inkopen doet, verzekeringen nodig heeft enz enz! Dus niet enkel medische bedrijven bereiken een kapitaalkrachtige doelgroep maar ook reisorganisaties, grote(re) winkelketens kunnen gerichte reclame maken.

Ook hier nog even wijzen op het feit dat SPOEDmagazine het QUALITY PROF B to B PRESS logo voert dat door de UPP is ingevoerd als kwaliteitslabel voor de vakpers!

Onze mediadata kunnen via eenvoudige aanvraag verkregen worden en u zal zien dat de prijzen extreem gunstig liggen in ons eerste publicatiejaar! En elke adverteerder krijgt ook logo onderaan onze homepage met link naar de gewenste homepage!
Interesse ? Contacteer ons via adverteren@spoedmagazine.comEnkele voorbeelden van advertenties in spoedmagazine (klik op de afbeelding)